Bozyazı İlk Adım Anaokulu

Vizyon: Okulöncesi Eğitimin Amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, izlenen, sürekli gelişen, alanında lider bir kurum olmak.

Misyon: Sevgi, güven, hoşgörü anlayışının hakim olduğu doğa, çevre, aile ve yurt sevgisinin verildiği, Türkçeyi etkin kullanan, paylaşımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, çevresinde örnek ve önder bir eğitim yuvası olmak temel amacımızdır.

Başarılar: Okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi,okul sağlığının iyileştirilerek sürekliliğinin sağlanması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan ve 2011/2014 yıllarını kapsayan 2.protokol kapsamında; İlçemizde İlkadım Anaokulu “Beyaz Bayrak” almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 08.30- 13.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0324 851 6764

WEB - https://bozyaziilkadim.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. MEHMET USTA SK. MERSIN BOZYAZI ILKADIM ANAOKULU BLOK NO: 6/3 BOZYAZI / MERSİN

Yerleşim Yeri - Bozyazı

Ulaşım Merkez Mah. Bozyazı/ Mersin

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle Uzaklık: 200 km. İlçe Merkezinde.