OKLUMUZ ERASMUS + KAPSAMINDA HOLLANDA 'NIN AMSTERDAM KENTİNE OKUL EĞİTİMİNE GİTMİŞTİR

19.01.2023 154

Mersin milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus + 2021-2022 döneminde okul eğitim alanında okulumuz geleceğimiz stem projesi ile akreditasyon için hak kazanmıştır. Bozyazı İlk Adım Anaokulu proje koordinatörü olarak. Bozyazı İlkokulu, İsmail Çerçi Anaokulu ve Hasan kuş ilkokulu Hollanda'nın Amsterdam kentine okul eğitimine gitmiştir. Okulumuzdan proje koordinatörü Emine Ünver ve Fatma Zor eğitim aldılar. De Barsel okul eğitiminde stem+A eğitimi uygulamalı olarak gözlemlediler. Ayrıca Montessori eğitimi alan okullara da ziyarette bulunarak Montessori eğitim felsefesi ve materyal hakkında bilgi sahibi oldular. Aldıkları eğitim sonrasında okullarında diğer personellere seminer verdiler.